Smiley Monster
Rinduuu kau cinta :']
Wednesday, December 28, 2011 | 5:25 AM | 0 comments


Huhayy peeps ! Rinduuu mahu updated !
Hihi , takdee storyy mehh ! Niy baru adee storyy !
tajuk tuh , kann ! iteww rindu cinta iteww ! 
dah lamee tak contact , ohh my goat , aku rindu kau lah cinta !
now sudah jarang online , n kau dah mula jauhkan diri kau dari aku ! 
why why why ! Kau tak tahu kan aku sayang kau ! kau tahu kan aku cinta kau !
Kauu tahu takk aku RINDUU HALF DEAD dah nih ! #berterabur speaking ! nvm ,
grr -_- acanee nak buat nih , thirthy first birthday itew :'O nak celebrate amee awakk !
ohh please , don't do that at me , i'm begging you ! I miss youuuuu wahai makhluk TUHAN :') 
tembakk laju lajuuu karangg ! Mokk , bulat rinduu mokk ! ILYFDM <3 :') hmm !

#post dengan hati yang sedihh ! #kfoinee tahu beriya -_-
Wink Wink ;)
Wednesday, December 7, 2011 | 11:29 PM | 0 comments



Hi stalker ebelyone ! rindu mahu update blog ini tahuu ! :)
biase lah busy :) cheit , busy lah sangat kannn ! so ape tajuk tuh ?
new life kann ! so sekarang nak cari boy yang betol-2 boleh faham perasaan iteww ! 
plinkkk #sound effect ! harhar ! tetibe muncol sorang mamat yang bajet-2 bagos nih kan !
dia komen pic iteww aw , lepas tuh mula lah kiteorangg IM ape bagai ,
so , dia bagi ayat yang suroh call number dia sebab fone dia hilang ? 
padahall takdee pun , lepas tuh itew cakap lah ! cakap jelah nak num itew ! kan senang !
hiwhiw ! betol pun dia nak num itew ! aww itew suke awak ! 
lepas tuh awak mintak couple ? ohh ! awak gentle mehh ! cheit ! gentle ayam ;)
itew terima awk , awak suke lettuw ! takpee awak , insyaallah itew akan menjadi yang terbaik untok awak
itew akan cube ntok sayangkan awak ! :) 
Itew nak bukak buku baru , n taknak toleh ke belakang lagi sebab kenangan lame , saye akan lupekan !
itew tkkan kembali dekat pangkuan mamat bangang tuh , dia dh sia-2 kan itew !
iteww taknakk ! itew nak awak je , sebab awak manje , sporting ! itew suke lah !
lagi satu ! malam tadi itew tanyee acane kalu itew dah takde at dunia nih nty
lepas tuh awak cakap awak tak suke itew cakap cenggitu , n itew tawu awk nangis kann !
Harhar , kelaka lah awak , awak takud lettuw kehilangan itew , Hihi !
itew nangis aww sebab awak dh sayang sayee n awak dah luah kan perasaan awak dekat itew !
sumpah terharu :'D itew harap , awak dapat jage itew dengan baik ! INSYAALLAH !
awak suke panggil itew KAKYONG sebab awak ckap itew ganas ! hey , sepak  karang !
lepas tuh itew cakap , kalu itew kakyong , awak abang besar ! Awak gelakk jee kan ! hishh ! ape lah 
awak nihh ! tanggal 6/12/2011 5.38 p.m ! you are mine ;)
Kbaiii ! ^^,


confused :/
Friday, December 2, 2011 | 2:20 AM | 0 comments


heyloo peepp ! Hi ! Assalammualaikum
sihat tak ? kalu tak , rajin-2 makan ubat okay ! :)
entry kali nih ! pasal tajuk di atas tuh lah kan :)
confused ? sebab ape ? sebab aku dah jumpe penganti aku yang baru !
tapikann ! satu jee , still ragu-2 ohh dengan status relation kiteorangg ! 
dia macam nak taknak jee ngaku dengan relation kiteorang nih ! :(
aiyoo b ! betol ke awak sayang saye nih ! takod d permainkan buad kali ke dua !
takod sesangat ! cukop lah budak sengal tuh dulu buadd aku menangis ! kali nih aku taknak dah !
please babe ! i need your decision ! :'( kalu taknak ngaku jugak ! tak tahu lah sayee kan !
n lagi satu kalu dah sengajee nak main-2 kan hati aku jee ! aku undurkan diri aku ! :')
alahaii -.-' aku try ntok sabar dengan dia ! insyaallah :( 
tuh je lah kod post petang nih ! always sayang korang ! kbaii :* 
NEW CHANGED :)
Thursday, December 1, 2011 | 6:40 AM | 0 comments
Hi peeps :) 
semua sehadd kan , hari nih ade post baru :)
tengok blog nih , dah baru bukan ! wahh untunglaa kann !
alala ! neh pun ade yang buat kan ! ohh shit sumpah pemalas betoi kan aku nih =.='
bukan pemalas , just nak buadd tapi takod tak jadi :(
dah banyak kali try buad , tapi still tak boleh :')
tapi kali nih orang yg same yg buaddkan blog aku yang baru nih ! 
kakak AIN ! sayang dia sangat-2 , ILOVEYOUSOMUCH !
okay ! next post cite superb baru aku pulak ! 
malas nak tulis panjang-2 !
papee pon ! sayangg kakak AIN ! EMUAHH :* kiss sikett ;) Hewhew
_ sayangg awak :') !
Tuesday, November 22, 2011 | 1:35 AM | 0 comments
awak ! kitee sayangg awak , tapi napee jadi macam nih erk ! kitee sedih aww awak , sampai takley tido fikirkan awak nih ! awak pun , mesti nyenyak jeh tido , awak tak fikirkan sayee pun kann ! sayee tawu dah ! , awak buadd tak tawu je dekat sayee kan ! sayee nih sape bagy awak ? orangg asing !
mungkin ! kita sayangg awak ! adakah awak jugak syg saya ?
saya cinta awak ! awak cinta ke dekat sayee ?
saya rindu awak ! awak rindu ke dekat sayee !
sakit sangat mencintai seseorangg nih ! dugaan memangg banyak ,
tapi kena sabar ! sebab cinta saya untuk awak sorangg jeh awak tahu :')
walaupunn awak curangg ! kita tetap sayang awak ! 
walau kite dah break pun awak ! kite tetap sayangg awak !
cinta saya tak penah berubah sedikit pun ! trust me :')
saya nak tengok awak bahagia jika bukan saya jodoh awak ! 
memang kite merancang tapi tuhan yg menentukann :')
insyaallah ! kalau ade jodoh , takkan kemanee ! 
betol cakap awak ! hewhew :3 sentiase senyumm untuk awak !
dan , awak ! satu jeh nak pesan ! kalu saya dh takdee dekat dunia yg fana niy !
jangan lupe sedekahkan AL-FATIHAH untuk saya yee awak !

ikhlass :) Iloveyouu dear :*
_ ADLINA SALMADI_
Friday, October 14, 2011 | 6:18 AM | 0 comments
last post malam ney !
pasall orangg yangg aku sayangg sampai bile-2
adlina salmadi ,
aku sayangg budak neh sangat !
time aku sedih , mesty dea ade ntok aku ,
sentiase buadd aku happy !
walaupunss beza satu taonn jea pun ,
dea panggil aku mummy ! 
aww so sweet sayangg !
dea stay LANGKAWI ! aku PERAK !
jaoh gilee kod ! btw ! lina jagee diri baek-2 
suatu hary nanti mesty kite akan jumpee <3
jangan lupa sayee yee sayangg
gtg ! mak aku dah panggil !
Kbaii ! 
ehh ! ney dea orangg punyee badan !


ADLINA SALMADI (;
_ eyqaa cuppucino_
| 6:06 AM | 0 comments
hey welcomee back ,
malam ney new post !
pasal membee kesayangann aku ,
mueheee (:
namee dea ATIQAH NURNADIA ,
fb dea EYQAA CUPPUCINO
seronokk dapadd kenal nan dea ,
happy go lucky macamm aku ,
satuu kepalee lah katekann !
kiteorangg kenal dekat fb jea !
weheee ^____________^ sayangg kau lah gilee ,


hee btw ney lah tuann punye badan ,
cute macam aku ! --' okayy perasann kejupp ,
ILOVEYOUSAYANGG , hopee membe sampai bile2 ,
Kbaii (;

Older Post
MizS Lalola
♥Mizs Lalola♥
♥PMR CANDIDATES 2012♥
♥She's Damn Cute♥
♥Hate CopyPig♥
♥Thankyou♥

Navigate Here

About Links Entries

Shout !

ShoutMix chat widget



Siblings