Smiley Monster
Wink Wink ;)
Wednesday, December 7, 2011 | 11:29 PM | 0 comments



Hi stalker ebelyone ! rindu mahu update blog ini tahuu ! :)
biase lah busy :) cheit , busy lah sangat kannn ! so ape tajuk tuh ?
new life kann ! so sekarang nak cari boy yang betol-2 boleh faham perasaan iteww ! 
plinkkk #sound effect ! harhar ! tetibe muncol sorang mamat yang bajet-2 bagos nih kan !
dia komen pic iteww aw , lepas tuh mula lah kiteorangg IM ape bagai ,
so , dia bagi ayat yang suroh call number dia sebab fone dia hilang ? 
padahall takdee pun , lepas tuh itew cakap lah ! cakap jelah nak num itew ! kan senang !
hiwhiw ! betol pun dia nak num itew ! aww itew suke awak ! 
lepas tuh awak mintak couple ? ohh ! awak gentle mehh ! cheit ! gentle ayam ;)
itew terima awk , awak suke lettuw ! takpee awak , insyaallah itew akan menjadi yang terbaik untok awak
itew akan cube ntok sayangkan awak ! :) 
Itew nak bukak buku baru , n taknak toleh ke belakang lagi sebab kenangan lame , saye akan lupekan !
itew tkkan kembali dekat pangkuan mamat bangang tuh , dia dh sia-2 kan itew !
iteww taknakk ! itew nak awak je , sebab awak manje , sporting ! itew suke lah !
lagi satu ! malam tadi itew tanyee acane kalu itew dah takde at dunia nih nty
lepas tuh awak cakap awak tak suke itew cakap cenggitu , n itew tawu awk nangis kann !
Harhar , kelaka lah awak , awak takud lettuw kehilangan itew , Hihi !
itew nangis aww sebab awak dh sayang sayee n awak dah luah kan perasaan awak dekat itew !
sumpah terharu :'D itew harap , awak dapat jage itew dengan baik ! INSYAALLAH !
awak suke panggil itew KAKYONG sebab awak ckap itew ganas ! hey , sepak  karang !
lepas tuh itew cakap , kalu itew kakyong , awak abang besar ! Awak gelakk jee kan ! hishh ! ape lah 
awak nihh ! tanggal 6/12/2011 5.38 p.m ! you are mine ;)
Kbaiii ! ^^,



Older Post | Newer Post
MizS Lalola
♥Mizs Lalola♥
♥PMR CANDIDATES 2012♥
♥She's Damn Cute♥
♥Hate CopyPig♥
♥Thankyou♥

Navigate Here

About Links Entries

Shout !

ShoutMix chat widget



Siblings