Smiley Monster
Rinduuu kau cinta :']
Wednesday, December 28, 2011 | 5:25 AM | 0 comments


Huhayy peeps ! Rinduuu mahu updated !
Hihi , takdee storyy mehh ! Niy baru adee storyy !
tajuk tuh , kann ! iteww rindu cinta iteww ! 
dah lamee tak contact , ohh my goat , aku rindu kau lah cinta !
now sudah jarang online , n kau dah mula jauhkan diri kau dari aku ! 
why why why ! Kau tak tahu kan aku sayang kau ! kau tahu kan aku cinta kau !
Kauu tahu takk aku RINDUU HALF DEAD dah nih ! #berterabur speaking ! nvm ,
grr -_- acanee nak buat nih , thirthy first birthday itew :'O nak celebrate amee awakk !
ohh please , don't do that at me , i'm begging you ! I miss youuuuu wahai makhluk TUHAN :') 
tembakk laju lajuuu karangg ! Mokk , bulat rinduu mokk ! ILYFDM <3 :') hmm !

#post dengan hati yang sedihh ! #kfoinee tahu beriya -_-

Older Post
MizS Lalola
♥Mizs Lalola♥
♥PMR CANDIDATES 2012♥
♥She's Damn Cute♥
♥Hate CopyPig♥
♥Thankyou♥

Navigate Here

About Links Entries

Shout !

ShoutMix chat widget



Siblings